Het atelier

Al van jongs af aan werd ik geïnspireerd door klei. Het is zo'n bijzonder materiaal. Alle vormen zijn mogelijk, totdat de klei droogt en gebakken wordt en het daarmee zijn vaste vorm bereikt . Ik hou ervan om mooie dingen te maken. Het is fijn om te scheppen en met mijn handen bezig te zijn. Een heerlijke bezigheid naast mijn werk in de GGZ.

Ik ben in Haarlem geboren en getogen en heb gekozen voor Haarlemse Klei als naam voor mijn keramiekatelier. Hopelijk een verrijking voor de stad, aangezien Haarlem voornamelijk op zand en veengrond gebouwd is.

 

 

 

Gevoel voor stijl 

Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog. Zo maak je van iedere maaltijd een feest. Elke met aandacht bereide maaltijd verdient een passend servies.

Daarom maak ik borden, schalen kommen en bekers in een minimalistische vorm en overwegend in een zachte kleur waardoor je gerechten er nog beter uit komen te zien.  

Alles wordt op steengoed temperatuur gebakken waardoor het in de vaatwasmachine kan.

Eigen stijl & wens

Naast het vaste assortiment kan ik op jouw verzoek  je servies, vaas, wijnkoeler, kom, schaal of beker maken. Voor jezelf of als kado. De kleur en vorm kan in overleg samengesteld worden. Relatiegeschenken, geboorte servies en trouwcadeau's kan ik op bestelling maken.
Alles is mogelijk. Hoe leuk is dat, een uniek, handgemaakt kado!